E-log opleidingen

Een voltijd dagopleiding behoort niet (meer) tot je mogelijkheden/wensen?

E-log opleidingen!

Géén kloof tussen theorie en praktijk, maar optimale verbondenheid! 
Géén algemene stof, alle stof is beroeps- en vakgericht. 
Niet één lange opleiding, maar modules die je los van elkaar volgt op de momenten, die jou passen (EJLog en ESLog, resp. 2 of 3 verplichte modules en 2 of 3 keuzemodules afgestemd op jouw wensen).

Ben je professional en wil je samen met andere werkenden op praktische wijze hogerop komen in de logistiek en supply chain, dan zijn de deeltijd E-Log opleidingen precies wat je zoekt.

Wat is ELA/ECBL (Brussel) en DCBL-ELA (Groningen)?

Voor Europa en de rest van de wereld heeft ELA (European Logistics Association), met als examenkamer de ECBL (European Certification Board for Logistics), de standaarden geformuleerd voor logistieke deeltijd-opleidingen. 
De 3 opleidingen zijn nationaal, Europees en mondiaal geaccrediteerd en erkend.
Het vermogen van kandidaten om aan de vereiste standaarden te voldoen, wordt beoordeeld door de National Certification Boards van de participerende landen in Europa en op de andere continenten. 
In Nederland is dat de DCBL (Dutch Certification Board for Logistics & Supply Chain) met als examenkamer de DCBL-oc, (Dutch Certification Board for Logistics & Supply Chain - operational committee).

E-Log: drie niveaus

E-Log certificering en diplomering is de afsluiting van een logistieke & Supply Chain opleiding, die gebaseerd is op Europese standaarden.


De opleiding is op 3 niveaus te volgen:

• EJLog     mbo+/hbo2  associate
degree  operationeel management
• ESLog hbo+/hbo4  bachelor
degree  tactisch management
• EMLog universitair  executive master
degree strategisch management